☺├► ▒ вү ѕµѕҚµп ▒ ◄┤☺
~> ÖnceLikLe Sitemize Hos GeLdiniz.!
~> SeviyeLi + KeyiFLi Bir Ortama qeLdiniz.!
~> KuraLLara Uymayan BanLaniR.!
~> Üye oLmazSaniz LinkLeri GöremezSiniz.!
NOT: ÜyeLik ÜcretSizdir.#
Sxe sorunları 1-2-3 ve çözümleri Uyeols10
☺├► ▒ вү ѕµѕҚµп ▒ ◄┤☺
~> ÖnceLikLe Sitemize Hos GeLdiniz.!
~> SeviyeLi + KeyiFLi Bir Ortama qeLdiniz.!
~> KuraLLara Uymayan BanLaniR.!
~> Üye oLmazSaniz LinkLeri GöremezSiniz.!
NOT: ÜyeLik ÜcretSizdir.#
Sxe sorunları 1-2-3 ve çözümleri Uyeols10
☺├► ▒ вү ѕµѕҚµп ▒ ◄┤☺
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

☺├► ▒ вү ѕµѕҚµп ▒ ◄┤☺

©opyright - 2010 - Her Hakkı Mâhfuzdur. [ Emeqe Sayqi ]

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

Sxe sorunları 1-2-3 ve çözümleri

YazarMesaj
~RaPChe~
Admin
Admin
~RaPChe~

Tuttuğu Takım : 2
Ruh Hali : 4
Rep Puani : 7

Sxe sorunları 1-2-3 ve çözümleri Empty
MesajKonu: Sxe sorunları 1-2-3 ve çözümleri   Sxe sorunları 1-2-3 ve çözümleri Icon_minitimeC.tesi Mart 27, 2010 4:35 pm

Evet arkadaşlar bugün sxe hatları ve çözümleri üzerinde duruyoruz örnek olarak hata ve çözüm yazdım varsa eğer sorununuz.Buraya bir mesaj yaterli!!!

sXe Hataları Sorun No:1

Konumuza gelelim eğer oyuna girince sxe injected bir süre sonra hata veriyorsa masa üstüne gelin ve sonra tekrar cs'ye dönün bir şey olmaz..Eğer öyle hata verdiyse ve kurtulmak istiyorsanız.Sxe injected kapatılacak hatası geldiğinde tamama tıklamadan tekrar sxe'ye tıklayın ve tekrar oyuna girin bir sorun olmiyacaktır.

sXe Hataları Sorun No:2

s.a arkdaşlar ılk once kolay gelsın cs'de yenı bır devır acıldı tabiki eski wallhack ve dığerhılelerı koruma programı olan cheating-death cs'yi bıraktı ve yerine sXe-İnjected Çıktı.Çıktığı ılk gunden beri sorun olan bu program service pack hatası verıp ve Vistaya uyumlu olmakla bırlıkte cs ye bır cok sorun getirdi.Ben bu sorunlardan bı kac tanesını kendım denıyerek buldum.

Sxe Hataları Sorun No:3(Sxe Yükleyince Pc Reset Çekiyor İse)

Eger servis pack 2 degılse hıç boşa ugraşmayın.Eger servis pack 2 olupta reset atıyorsa buyrun okuyun.Sxe injected programını setuplarken i gree dedıkten sonra Ustte sagda Browse dıye bır bolum var ona tıklayıp "Masa Üstüne" ayarların sXe'yi setuplayın Ve setuplama işi bitince show deatlis diye bir yazı yazmakta ona tıklayın sXe setuplama işlemini sona erdirin.Masa üstüne tıklayıp yenile yapın sXe injected diye bir klasör açılacak onun içindeki sXe'yi calıstırın sakın Masaüstünde bulanan sXe'yi çalıştırmayın.

Tagları içindeki gibi yazın veya pm atın buraya yazmanız en doğrusu olur başkalarıda öğrenebilir.
Hatanızı benim gibi kod olarak yazmalısınız bu yüzden code tagını lütfen unutmayın!!!
http://www.kasatura.yetkin-forum.com

Sxe sorunları 1-2-3 ve çözümleri
1 sayfadaki 1 sayfası