~RaPChe~ Admin
Tuttuğu Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 279 Rep Puani : 7 Kayıt tarihi : 25/03/10 Yaş : 31 Nerden : Ankara || SinCanLee
| Konu: HLSW KuLLanimi ResimLi AnLatim C.tesi Mart 27, 2010 6:06 pm | |
| Counter Strike'i, internet uzerinden oynamak icin kesinlikle gerekli gorulen program; HLSW. Bu program sayesinde, gorebileceginiz ve yapabileceginiz seyleri anlatmaya calisayim.
1. Girmek istediginiz server'da o anda kac kisinin oynadigini,
2. Hangi haritanin oynandigini,
3. Sonraki haritayi,
4. Ne kadar sure kaldigini,
5. Player'larin nick'lerini,
6. Yapilan frag'lari,
7. Doluluk oranlarini gorebilir, buna gore karar verebilirsiniz.
Ayrica;
1. url yerine favori server adreslerinizi 1 kere yazarak, bu server'lari oraya sabitlemis olursunuz. Boylece tek tek her seferinde yazmaktan kurtulursunuz.
2. Yukarida anlattigim sayesinde, Cs'i acip, console'a girip, connect ..... yazmaniza gerek kalmayacaktir.
3. Eger oyunda bos yer var ise, mesela 13/15 gosteriyor, Hlsw programinda gorunen "play" tusuna bastiginiz gibi, oyuna dahil olursunuz. Eger o anda server dolmus ise, otomatik console'a doner, ve retry kasmaya ordan devam edersiniz.
4. Oyunda kullandiginiz nick'inizi program uzerinde yazdiginizda, config dosyasina otomatik save'lenir. Boylece her oyundan ciktiginizda, config otomatik player nick'ine donus yapamaz.
Program sayesinde ayrica, admin'ler oyuna girmeden oyunun kontrolunu yapabilir, uyarici mesajlar gonderebilir veya tum konusulanlari gorebilirler. (Bunun icin extra seyler yapilmali tabii ki)
Daha bunlar gibi bircok ozelligi olan bu programi, siddetle tavsiye ediyorum.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Burda ise programi nasil kuracaginiz hakkinda bilgi verecegim. Ayrica sunu da belirteyim, bu program sadece Counter Strike icin degil, tum "online" oynanabilen oyunlar icin kullanilabilir. Ama ben sadece Cs bolumunu anlatacagim.
Oncelikle yukaridaki link'te de verdigim Download yerine tikliyoruz.
Karsimiza su cikiyor:
| Resim küçültülmüştür orjinal boyutunda görmek için resime tıklayınız.. |
Next diyoruz.
Kabul ediyorumdan sonra Next diyoruz.
Kaydetmek istedigimiz yeri secip, Next diyoruz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Next diyoruz.
Creat secerek, Next diyoruz.
Install diyoruz.
Install edilince, son olarak Finish diyoruz.
Boylellikle program otomatikman aciliyor.
Ip/Port yazan yere, girmek istediginiz server'larin ip numaralarini veya direk isimlerini yaziyoruz.
Girmek istediginiz server'i sectikten sonra, sol ust taraflarda olan "play" tusuna bastiginiz gibi, direk oyuna yonlendiriliyorsunuz.
Program ve kullanilabilirlik hakkinda olabilecek sorularinizi bana iletebilirsiniz, her turlu yardimci olmaya calisirim. Kolay gelsin. | |
|